perjantai 20. elokuuta 2010

Bongailua

Parkilla havaittu hyvin harvinainen, nykyään enimmäkseen kuopion seudulla esiintyvä Liito-Jasu. Luonnonvaraisen Liito-Jasun suurimmat uhat ovat Oulun yössä saalistavat Cabaretpuumat ja ravintonsa se saa lähinnä kalakukoista ja käytetyistä mallaspitoisista nesteistä. Myös karpalonmakuiset Otto-lonkerot ovat vaarassa Liito-Jasun saalistaessa lähellä. Suurinta herkkua Liito-Jasulle ovat kuitenkin Pågenin pullat.
Jos kohtaat Liito-Jasun luonnossa, tarkkaile sitä vain etäältä, äläkä turhaa häiritse sen toimia. Nurkkaan ajettuna Liito-Jasu voi käyttäytyä agressiivisesti. Voit yrittää houkutella Liito-Jasun lähestymään sinua käyttäen syöttinä pullaa, mutta silloin tulee varautua koko pussin menettämiseen.

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Lisempää ja täysiiiiii

Noni, sillälailla.

Alkaahan ne ihmiset heräileen koloistaan ja nousemaan uuestaan pyörän päälle. Siis päälle, ajaminen onki sit asia erikseen. Speksailu ja boustailu FTW. Ei niistä vanhoista tavoista millään irti pääse. Mut ollaan kai me ihan ajettukkin, kun on saatu jopa jotain kuviaki napsittua. Lisää pitäis tulla piakkoin.