lauantai 28. kesäkuuta 2008

CD Vol 5


ROAD RAGE!
Jani hermostuu mummoille ja muille homoille motarilla. Syömmä pullaa.

tiistai 17. kesäkuuta 2008

ETELÄN VETELÄ

Terve kaikki lappipnx_plogin innokkaat lukijat. Tiedän että ootte jo kaivanu hautoja itellenne, kun ei olla päivitelty mitään vähään aikaan. Joten päätin ottaa tilanteen hallintaan ja tehdä asialla jotain. Eihän me haluta lisää ruumiita kun maailmasta löytyy kaikenlaista muutakin pahaa ;--------( Riipi nyt varsinkin aiheuttaa sitä pahennusta ihan tarpeeksi.

Ite oon vieläkin täällä Helsingissä töissä ja voin sanoa, että vituttaa 666-0. Pitäis jaksaa vielä pari päivää, niin sen jälkeen halailenkin oulun betonipuuleja loppukesän. omnomnomnom. Ja voin kyllä sanoa, että ei tuu etelää ikävä. LAPPI BMX FOR LIFE!!!

Uutta blogivideotakin pukkaa taas mitä luultavammin ensi viikolla. Mutta älkää flipatko, jos se ei olekaan tullakseen. Koittakaa pysyä housuissanne siihen asti.

Mäntsälä kuittaa muttei kiitä.

maanantai 9. kesäkuuta 2008

CD Vol 4



Ajeltiin lähinnä betoniparkilla. Mukana myös jotaki landelaisia. Mieki rikoin itteäni muitten pyörillä ja taisin tehä peräti motowhipin nauhalle asti.

lauantai 7. kesäkuuta 2008

CD Vol 3


CD Vol 3 - 2Guys1spot. Jasu ja jani bänkkispotilla. Miikalla voimansiirto kaapin perällä, siispä kameran takana heiluin.